Aanmelden School of Management & Economics

DE AANMELDINGEN GAAN DIT JAAR MAART WEER OPEN.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN SCHOOL OF MANAGEMENT & ECONOMICS (SOME)

Ook dit jaar bieden wij de volgende opleidingen:
1. Bedrijfseconomie
2. Bedrijfskunde
3. Communicatiemanagement

Instroomeis:
Minimaal afgeronde middelbare opleiding op VWO, HAVO, of IMEAO niveau met Economie en/of Wiskunde in het pakket.

Aanmelding en inschrijving:
Het aanmeldingsformulier wordt op de website ingevuld en u wordt opgeroepen voor een intake-gesprek met de opleidingscoördinator. Na het gesprek krijgt de kandidaat een lijst met documenten die voor de inschrijving overlegd dienen te worden, samen met de stortingsbewijzen voor inschrijfgeld en licentiekosten. Er wordt dan een factuur uitgedraaid voor het collegegeld. Nadat het collegegeld is gestort, geeft de student het stortingsbewijs af bij de studentenadministratie.

Collegegeld:
Het collegegeld voor deze deeltijdopleidingen is vastgesteld op SRD 8.000,= (achtduizend Surinaamse Dollars) per jaar. Het inschrijfgeld bedraagt jaarlijks SRD 1.000,= (duizend Surinaamse Dollars). De licentiekosten bedragen EUR 100,=.

Overige kosten:
Behalve het collegegeld moet u rekening houden met de kosten voor boeken, readers, stencils en overige vakbenodigdheden. Voor boeken moet u tussen de SRD 1000,= en SRD 2000,= per jaar reserveren. Dit bedrag kan per collegejaar variëren. U bent pas ingeschreven als u het inschrijfgeld, collegegeld en licentiekosten volledig hebt gestort. ORIGINELE stortingsbewijzen dienen afgegeven te worden bij de administratie van UNASAT. Het inschrijf- en collegegeld en de licentiekosten dienen uiterlijk EIND SEPTEMBER volledig betaald te zijn. Indien u niet voor SEPTEMBER het volledig bedrag van het collegegeld kunt betalen is er de mogelijkheid om studiefinanciering aan te vragen. Dit kan op de administratie van UNASAT en wordt gedaan in samenwerking met de NOB. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van UNASAT.

Voor de inschrijving dient u mee te nemen:
1. 2 pasfotos
2. copieen diplomas
3. copieen cijferlijsten
4. geboorte akte (vraag deze tijdig aan)
5. uittreksel
6. stortingsbewijzen

Vul voor de aanmelding bij de School of Management & Economics het volgende formulier in.

DE AANMELDINGEN GAAN VOLGEND JAAR MAART WEER OPEN.

Voor meer informatie:
Bezoek ons:
Stichting UNASAT Suriname
Leysweg no. 86, Paramaribo, ingang NATIN-complex

Mail of bel met de administratie:
E-mail: info@unasat.sr
Tel: 494-772/430-490